Spaanse Taalschool
alt alt
alt alt
alt alt
alt alt
alt alt
alt alt
alt alt
alt alt
alt alt
alt alt
alt alt
alt alt
alt alt
alt alt
 
 
 

 

 

ONZE CURSUSSEN

Onze cursussen worden op maat gemaakt zodat deze overeenkomen met de kennis en de behoeften van de studenten. Wij bieden een flexibel studieplan, waarbij rekening wordt gehouden met de behoeften van de student. De studenten besluiten bijvoorbeeld te beginnen met de cursus met een bepaald aantal uren per week (ten minste 10 uur). Ze kunnen besluiten een paar weken te stoppen met de cursus, en deze daarna weer op te pakken.
Op de eerste lesdag, worden de studenten geëvalueerd door de leraren. De leraren zullen het geschikte niveau van de student bepalen. Onze school kent de volgende niveaus:

BEGINNER

De studenten op beginnerniveau zullen de basisstructuur van de Spaanse taal leren door middel van dagelijkse dialogen en simpele teksten over de Peruaanse cultuur. Een intensieve cursus van ten minste 20 uur is wat het vereist om een beginnerstudent op basisniveau te laten communiceren.

PRE-INTERMEDIAIR

Deze cursussen worden, aan de hand van de specifieke behoeften van de student, op maat gemaakt.

INTERMEDIAIR

Studenten op intermediair niveau zullen Spaans leren aan de hand van gespecialiseerde grammaticaboeken ontwikkeld voor buitenlandse studenten, en door het behandelen van teksten van Latijs Amerikaanse schrijvers of Spaanse schrijvers.

HOGER INTERMEDIAIR NIVEAU

Deze cursussen worden, aan de hand van de specifieke behoeften van de student, op maat gemaakt.

GEAVANCEERD

Studenten op geavanceerd niveau zullen de gelegenheid krijgen Spaanse grammatica te bestuderen aan de hand van het behandelen van hun eigen teksten Ook zullen ze, aan de hand van het analyseren van literaire teksten hun taalbegrip ontwikkelen. Aan geavanceerde studenten bieden we tevens gespecialiseerde cursussen aan over de Peruaanse cultuur en de Spaans-Amerikaanse cultuur. In deze cursussen maken we gebruik van diagrammen, mappen en geselecteerde teksten.

SPECIALE CURSUSSEN

QUECHUA
PERUAANSE GESCHIEDENIS
PERUAANSE LITERATUUR
COMMERCIELE CORRESPONDENTIE

BELANGRIJKE INFORMATIE

1. Alle klassen hebben een duur van 60 minuten en vinden plaats van maandag tot vrijdag.
2. De kosten van de klassen hangen af van het aantal leerlingen. Individuele lessen zijn op elk moment beschikbaar, groepslessen zijn alleen beschikbaar wanneer er een groep gevormd kan worden met studenten die zich bevinden op hetzelfde niveau, en wanneer deze studenten de lessen volgen op hetzelfde tijdstip. Het maximum aantal studenten per klas is 4.
3. Aan al het lesmateriaal en het eindcertificaat wat gegeven zal worden aan het eind van de cursussen zijn geen kosten verbonden.
4. Wanneer je 4 uur per dag les hebt, zul je 2 uur grammatica behandelen, 2 uur praktijk en conversatie oefenen en binnen deze tijd een koffiepauze hebben van 20 minuten.

KOOKLESSEN

Waar je zult leren heerlijke traditionele gerechten van Arequipa te bereiden, en deze tevens kunt proeven.

MUZIEKLESSEN

Je kunt leren een traditioneel instrument te bespelen.
DANSLESSEN

In deze klassen kun je vele dansvormen leren waaronder: salsa, cumbia, saya, marinera, huayno, etc.

In this lessons you can learn to dance salsa, cumbia, samba, saya, marinera, huayno, etc.

Avansit Hosting Perú