top of page

Spaanse curssusen

Ceica Peru heeft de Spaanse cursus die u nodig hebt omdat al onze cursussen op maat zijn samengesteld zodat ze aansluiten bij het vermogen en de behoefte van onze studenten.
 
We bieden een flexibel studieplan, rekening houdend met de behoefte van de studenten. De studenten beslissen zelf wanneer ze met hun cursus beginnen, het aantal uren dat ze studeren (minstens 10 uur per week) en de duur van de cursus.
 
De lessen duren 55 minuten en worden van maandag tot en met vrijdag gegeven. Lessen in het weekend zijn ook mogelijk, dan bepalen we later een geschikte tijd.
 

Als u geïnteresseerd bent om verder te gaan, bieden we ook een aantal aanvullende cursussen aan. Prijzen zijn afhankelijk van het aantal studenten dat aanwezig is:

cooking classes

 Learn to prepare and try delicious traditional Peruvian dishes, especially from Arequipa.

Quechua

Spaans heeft veel woorden die zijn afgeleid van het Quechua, zoals coca, condor, guano, lama en puma. Quechua-lessen zijn alleen beschikbaar voor één-op-één lessen. De minimale duur van de cursus is 2 weken van 20 uur per week.
 

 

Alleen open voor gevorderde studenten. In deze cursussen gebruiken we diagrammen, kaarten en teksten.

Peruvian literature & history

Belangrijke informatie:
 1. 1. De kosten van lessen zijn afhankelijk van het aantal studenten. Individuele lessen zijn op elk moment beschikbaar, terwijl groepslessen alleen beschikbaar zijn als we een groep op hetzelfde niveau Spaans kunnen vormen op het moment dat je besluit om je lessen bij ons te beginnen. Het maximumaantal studenten per klas is 4.
  2. Al het lesmateriaal en het aanwezigheidscertificaat aan het eind van de cursus worden kosteloos verstrekt.
  3. Als je 4 uur les per dag hebt, heb je 2 uur grammatica, 2 uur oefenen en een gesprek voeren met een koffiepauze van 20 minuten.
  4. Zie onze FAQ-pagina voor meer informatie over onze cursussen.
  Als je geïnteresseerd bent om verder te gaan, bieden we ook een aantal aanvullende cursussen aan.

   

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal studenten dat daarbij aanwezig is:

bottom of page