Spaanse curssusen

Ceica Peru heeft de Spaanse cursus die u nodig hebt omdat al onze cursussen op maat zijn samengesteld zodat ze aansluiten bij het vermogen en de behoefte van onze studenten.
 
We bieden een flexibel studieplan, rekening houdend met de behoefte van de studenten. De studenten beslissen zelf wanneer ze met hun cursus beginnen, het aantal uren dat ze studeren (minstens 10 uur per week) en de duur van de cursus.
 
De lessen duren 55 minuten en worden van maandag tot en met vrijdag gegeven. Lessen in het weekend zijn ook mogelijk, dan bepalen we later een geschikte tijd.
 

Course levels

Beginner


Voor mensen zonder enige kennis van het Spaans, of voor diegenen die hebben gereisd, een beetje hebben gestudeerd of wel een kleine woordenschat hebben, maar moeite hebben om zinnen te vormen. Dit niveau behandelt: basiswoordenschat (bijvoeglijke naamwoorden, getallen, kleuren, voedsel, delen van het lichaam, enz.) en basisgrammatica (zelfstandige naamwoorden, lidwoorden, geslacht, tegenwoordige tijd en eenvoudige manieren om verleden en toekomst uit te drukken). Als je dit level hebt voltooid, kun je de dagelijks benodigde basisuitdrukkingen begrijpen en gebruiken. Je hebt de tools om jezelf en anderen te introduceren en om vragen over persoonlijke gegevens te stellen en te beantwoorden, zoals waar u woont, over mensen die u kent en wat u graag doet. Je kunt op een eenvoudige manier communiceren als de ander langzaam en duidelijk praat.
Basic I & II


Bestemd voor diegenen die het beginnersniveau hebben voltooid, of al kennis hebben van een basiswoordenschat, grammatica, tegenwoordige-, verleden- en toekomende werkwoordstijden; en die eenvoudige conversatie Spaans verstaan. In deze cursus leer je meer onregelmatige werkwoorden in alle tijden, verbeter je je begrip van basiswerkwoorden en leer je voorzetsels en een grotere woordenschat. In de lessen word je aangemoedigd om je Spaans te oefenen.Na het voltooien van dit niveau, zou je in staat moeten zijn deel te nemen aan verschillende eenvoudige gesprekken met behulp van de basisstructuren en vocabulaire, alles met een acceptabele nauwkeurigheid. Je zou ook eenvoudige gesprekken moeten kunnen begrijpen wanneer ze langzaam en duidelijk worden uitgevoerd
(Pre-intermediate) Halfgevorderd


Bestemd voor diegenen die Basic I en Basic II hebben voltooid of eerder Spaans hebben gestudeerd en hun vocabulaire en kennis van de grammatica moeten opfrissen.Op dit niveau worden reflexieve werkwoorden behandeld, de verleden tijden dieper bestudeerd terwijl spreken en woordgebruik wordt benadrukt.Wanneer je dit level hebt voltooid, zul je zinnen en vaak gebruikte uitdrukkingen kunnen begrijpen (bijvoorbeeld: die gebruikt worden om te praten over persoonlijke zaken, winkelen, verzoeken doen, enz.). Je kunt ook praten over eenvoudige en routinetaken.
Intermediate I & II


Bestemd voor diegenen die het Pre-Intermediate Niveau hebben voltooid, of die eerder Spaans hebben gestudeerd en die een intermediate competentie hebben ontwikkeld in zowel mondeling als schriftelijk begrip / uitdrukking. Op deze niveaus leer je reflexieve werkwoorden, lijdend- en meewerkend voorwerp, preteriet ten opzichte van de voltooid verleden tijd, en de voltooid toekomende tijd. Je verbetert je vocabulaire door artikelen te lezen over religie, cultuur, geschiedenis, politiek, etc.Als je dit level hebt voltooid, kun je deelnemen aan en begrijpen van de belangrijkste gespreksonderwerpen tijdens het reizen, werken of studeren, enz. Je kunt ook ervaringen, meningen, gebeurtenissen, dromen, verwachtingen en ambities beschrijven en in het kort redenen en verklaringen geven.
Upper intermediate


Bedoeld voor diegenen die de Intermediate I en II niveaus hebben voltooid, of eerder Spaans hebben gestudeerd en Upper intermediate competenties in mondeling en schriftelijk begrip / uitdrukking hebben verkregen en die hun woordenschat, spreekvaardigheid en een hoger niveau van grammaticale structuren willen ontwikkelen. Dit niveau behandelt de aanvoegende wijs en de lijdende vorm. De grammatica zal voortdurend worden besproken en daardoor worden verbeterd. Spreken, uitspraak en vocabulaire zullen verbeteren. Meer idiomatische- en informele uitdrukkingen zullen worden bestudeerd.

Wanneer je dit niveau hebt voltooid, kunt u een breed scala aan structuren gebruiken met een hoge mate van nauwkeurigheid. Sommige "typische" fouten kunnen nog steeds voorkomen, maar de student moet een goed algeheel bevattingsvermogen en een brede vocabulaire hebben.
Advanced I, II, III & IV


Om op dit niveau te worden ingeschaald, moet je in staat zijn om de belangrijkste ideeën van complexe teksten over zowel concrete als abstracte onderwerpen te begrijpen, inclusief de technische discussies op jouw vakgebied. Op dit niveau kun je vloeiend en spontaan communiceren met native speakers. Je zult in staat zijn om duidelijke, gedetailleerde teksten over een breed scala van onderwerpen te produceren en een standpunt te verduidelijken over belangrijke kwesties die de voor- en nadelen van verschillende opties geven. Studenten ontwikkelen een gevorderd niveau van bekwaamheid in het mondeling en schriftelijk begrijpen / uitdrukken van het Spaans. Deze niveaus omvatten: het gebruik van de aanvoegende wijs (subjunctief), de conditional, de voltooid verleden tijd en de lijdende vorm. De grammatica zal voortdurend worden besproken en daardoor versterkt. Spreken, uitspraak en vocabulaire zullen niet worden verwaarloosd. Studenten die dit niveau voltooien, kunnen een breed scala aan veeleisende, langere teksten begrijpen en de impliciete betekenis herkennen. Ze kunnen zich vloeiend en spontaan uitdrukken zonder veel naar uitdrukkingen te hoeven zoeken. Bovendien kunnen ze de taal flexibel en effectief gebruiken voor sociale, academische en professionele doeleinden. Ze kunnen ook duidelijke, goed gestructureerde, gedetailleerde teksten over complexe onderwerpen produceren, die een juist gebruik van organisatorische patronen, verbindingswoorden en samenhang laten zien. Je ontwikkelt native-achtige vaardigheden; dit betekent dat je vrijwel alles wat je hoort of leest gemakkelijk kunt begrijpen. Je kunt ook informatie uit verschillende gesproken en geschreven bronnen samenvatten, waarbij argumenten en besluiten worden gereconstrueerd in een samenhangende presentatie. Je moet je ook spontaan, heel vloeiend en precies kunnen uitdrukken, waarbij je fijnere nuances onderscheidt, zelfs in complexere situaties.

Als u geïnteresseerd bent om verder te gaan, bieden we ook een aantal aanvullende cursussen aan. Prijzen zijn afhankelijk van het aantal studenten dat aanwezig is:

cooking classes

 Learn to prepare and try delicious traditional Peruvian dishes, especially from Arequipa.

Quechua

Spaans heeft veel woorden die zijn afgeleid van het Quechua, zoals coca, condor, guano, lama en puma. Quechua-lessen zijn alleen beschikbaar voor één-op-één lessen. De minimale duur van de cursus is 2 weken van 20 uur per week.
 

 

Alleen open voor gevorderde studenten. In deze cursussen gebruiken we diagrammen, kaarten en teksten.

Peruvian literature & history

Belangrijke informatie:
 1. 1. De kosten van lessen zijn afhankelijk van het aantal studenten. Individuele lessen zijn op elk moment beschikbaar, terwijl groepslessen alleen beschikbaar zijn als we een groep op hetzelfde niveau Spaans kunnen vormen op het moment dat je besluit om je lessen bij ons te beginnen. Het maximumaantal studenten per klas is 4.
  2. Al het lesmateriaal en het aanwezigheidscertificaat aan het eind van de cursus worden kosteloos verstrekt.
  3. Als je 4 uur les per dag hebt, heb je 2 uur grammatica, 2 uur oefenen en een gesprek voeren met een koffiepauze van 20 minuten.
  4. Zie onze FAQ-pagina voor meer informatie over onze cursussen.
  Als je geïnteresseerd bent om verder te gaan, bieden we ook een aantal aanvullende cursussen aan.

   

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal studenten dat daarbij aanwezig is: